Våryr Eller Deprimert?

Er Du Våryr Eller Føler Du Deg Sliten Og Deprimert?

Mens «alle andre» begynner å arbeide ute i hagen, pusse opp huset og legger ut på lange fjellturer, er du kanskje en av dem som kryper lenger under dynen og blir mer og mer deprimert fordi din energiløshet ødelegger og «spiser opp» livet ditt.

Enkelte livsstilsendringer kan hjelpe deg til å få mer ut av dagene enn å ligge under dynen og se dagene fly forbi! Dersom du ønsker å vite mer om hvilke livsstilsendringer dette er, kan du følge med på KLEM Musikk og helse, så vil du etterhvert få mer informasjon om kurs jeg skal holde til våren om akkurat dette!

Mitt spesialfelt er lavt stoffskifte, fordi jeg selv har denne diagnosen. Etter 30 år med denne sykdommen er jeg overbevist om at jeg kan fungere godt med denne sykdommen så lenge jeg gjør visse grep selv. Nettopp for å få mer ut av livet enn å ligge under dynen og se dagene fly forbi har jeg invistert mye tid og penger på kursforløp , workshops, webinar, selvutvikling, bøker og utdanning.  Samtlige bidrar til å gi meg god kunnskap om hva man kan gjøre for å hjelpe seg selv og andre til bedre helse og sunnhet for kropp og sjel.

Det jeg selv har gjort, og som andre kan gjøre for å få mer energi og overskudd i hverdagen, tror jeg mange med energiløshet kan få utbytte av. Det er forholdsvis enkle verktøy, som alle kan klare. Den største utfordringen for mange er å gjennomføre livsstilsendringene og opprettholde dem i det daglige. Det er nettopp det du vil få hjelp til når du deltar på kurs og blir en del av en gruppe som ønsker det samme som deg. Nemlig mer energi og mer ut av livet!

Dersom du liker en holistisk og kjærlighetsfull tilnærming til god helse og sunn livsstil er dette kurset for deg!

Du kan får kursinformasjon når den er klar ved å sende en henvendelse direkte til meg på kaja@klem.as, eller ved å følge med på www.klem.as og facebooksiden https://www.facebook.com/KLEMMusikkogHelse. Du kan også melde deg på mitt nyhetsbrev, så får du det direkte i din mailbox.

Ha en deilig vår!

Kaja<3

 

 

 


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.