Kunsten Å Ta I Mot

I dag ble jeg virkelig satt på prøve!

Da hele familien KLEM og lille Filip dro avgårde for å tilbringe ettermiddagen på Leos Lekeland, ble jeg overrasket da mannen min Lars plutselig kjørte en annen vei. «Skulle vi ikke kjøre til høyre der borte?», sa jeg litt forvirret. «Nei. Vi skal et annet sted først. Du skal på blåtur!», fikk jeg til svar. «Hva?!?! Jeg???» Det var jo ungene som ikke visste at vi skulle til Lekeland, som var på blåtur – ikke JEG! Men bak min rygg hadde altså Lars og datteren vår Ella laget en annen plan for mamma! Det kom fullstendig uventet, og jeg må innrømme at jeg kjente ubehag i magen. Hva i all verden hadde de pønsket ut til meg? Og jeg som var SÅ innstilt på å tilbringe noen timer på Lekeland, for ungene sin del, og hadde egentlig «mannet meg opp» litt for å gjøre noe så «normalt»!

Midt i sentrum kjørte Lars tilside, sa at jeg kunne velge om jeg ville ha med minstemann, og avslørte at jeg skulle på Alternativmessen! «Ja, hvis du vil da. Du har lov å si nei, men jeg tenkte det var kjekkere for deg å gå på dette enn på lekeland.» Jeg ble helt satt ut, rett og slett forvirret. Et øyeblikk var jeg ute av stand til å kjenne hva som var riktig for meg å gjøre, både overfor meg selv og overfor ungene. Ikke minst overfor Lars, selv om det var hans godhjertede forslag. Hadde jeg i det hele tatt LYST til å gå på alternativmessen?

Jeg ble så satt ut av dette og hadde så vanskelig for å bestemme meg at jeg ble med til Lekeland for å «kjenne etter» om det var riktig å være der, eller om det faktisk var meningen at jeg skulle takke ja til dette andre luksustilbudet, som fremdeles stod åpent. Etter 5 minutter var jeg ikke i tvil! Leos Lekeland var et travelt, høylydt, frityrluktende sted med masse mennesker, og ungene våre var uansett «forduftet» og 100% opptatt med lekeapparatene der. Jeg og Filip takket ja til det omtenksomme og rause tilbudet til Lars, og kysset ham farvel.

Det var en flott alternativmesse i Sandnes, arrangert av Saga forlag. Messeområdet var akkurat passe stort, det var lyst og fint, høyt under taket (på alle måter) og med akkurat passe mengde besøkende. Det var stille og fredelig, og jeg ble glad for å treffe flere kjente, som jeg og Filip slo av en prat med.

Når jeg først var på messa var det en ting jeg virkelig ville spandere på meg selv – et aurabilde. Jeg har tatt flere aurabilder tidligere, første gang i 1997. Spennede å se hvordan bildene forandrer seg samtidig med min personlige utvikling.

Aurabildet ble nydelig med hovedfargene rødt, rosa og oransje. Arne fra Auravisjon ga en veldig inspirerende auraanalyse, mens lille Filip var tålmodig og sjarmerende som alltid.  Med mange positive bekreftelser og gode tips for videre indre arbeid, følte jeg meg oppløftet etterpå. Av alt det interessante Arne sa var det ironisk nok min evne til å ta i mot, jeg ble anbefalt å arbeide videre med. «Hjertet ditt lekker,» sa han. Det er fordi det ikke er balanse i forhold til hvor mye jeg gir og hvor mye jeg tar i mot, i følge Arne. Det er helt klart lettere for meg å gi enn å ta i mot, eller å be om hjelp, så det der ga mening. Mer om hva Arne fortalte om auraen min, vil jeg komme tilbake til i et annet innlegg<3.

Det gikk et lys opp for meg da jeg litt senere satt i bilen og takket Lars varmt for at han gav meg noen timer på alternativmessa sammen med Filip, mens han selv drakk kaffe og passet barna på Lekeland. Han hadde nemlig med sin gavmildhet denne dagen, hjulpet meg i å få trene på det som er svakheten min – nemlig Å TA I MOT!

Så i dag kan jeg takke for at jeg har en så snill og omtenksom mann, som ubevisst eller bevisst hjelper meg i min personlige utvikling, og utfordrer meg blant annet i forhold til å ta i mot. Jeg synes selv det føles godt å gi, og da er det hyggelig når den jeg vil gi til er villig til å ta i mot. Neste gang jeg har vanskelig for å ta  i mot skal jeg prøve å huske på akkurat det, og at hjertet mitt blir helt dersom jeg også kan ta i mot. Og i dag klarte jeg, etter litt vingling, å ta i mot.

Hvordan har DU det med å ta i mot eller å be om hjelp?

Vil gjerne høre fra deg om kunsten å ta imot!

Kaja<3

 

Kaja sitt aurabilde fra Auravisjon, 5. april 2014


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.