Har du nok energi til det du vil?

Befinner du deg i en kropp eller i en tilstand som gjør at du ikke kan gjøre alt du har lyst til? Drømmer du om en sunn kropp og en følelse av at ALT er mulig??

Kaja, frisk og opplagt på skitur med Ella, februar 2013, foto: Ella Fiksdal Dahle

Er du en av dem som sitter med et lengtende blikk og ser ut på de snødekte fjellene, når sola skinner fra skyfri himmel og du føler at du bare kan DRØMME om hvordan det ville være å ta seg en skitur?? Og å faktisk gjøre det føles totalt uaktuelt for deg, akkurat nå?

Da vil jeg si til deg at ALT er MULIG bare du ØNSKER DET og har den rette til å hjelpe deg med de riktige verktøyene!!

Jeg er så SUPERTAKKNEMLIG for at jeg selv havnet så langt nede at jeg ikke kunne annet enn å investere i tid til å bli kjent med kroppen min! Jeg lærte meg å pleie meg selv daglig slik at jeg nå kan dra på skitur, UTEN å ligge som et slakt på sofaen i 1-2 dager etterpå!! For bare 3 år siden ville nemlig det vært utfallet etter en slik skitur jeg og datteren min hadde i helgen.

Nå lytter jeg til kroppen min og tar hensyn til dens behov. Derfor sørget jeg for at turen varte passe lenge og med nok nistepakke til at vi begge holdt energien og humøret oppe. Helt til vi kom hjem igjen og resten av kvelden! En deilig opplevelse!

Bortsett fra at jeg tidligere ikke kunne merke kroppen min og ikke visste hva jeg hadde behov for, hadde jeg i tillegg lavt stoffskifte som gjorde meg generelt ustabil både fysisk og psykisk. Sykdommen ble oppdaget da jeg som 8 åring oppdaget en ubehagelig hevelse på halsen. Legene kunne fortelle at jeg hadde fått struma, som et symptom på lavt stoffskifte. Og siden da har stoffskiftet påvirket meg og livet mitt på sin finurlige, «snikende» måte. Før jeg var 18 år og måtte begynne å ta ansvar for legekontroller, medisinkjøp osv tenkte jeg ikke så mye på det. Bortsett fra når legen stilte meg spørsmål om det. Ellers var det «bare en tablett om morgenen», og ikke så mye mer å tenke på eller ta hensyn til. Trodde jeg.

Etter at jeg fikk barn ble historien litt annerledes.
Jeg fikk flere og kraftigere symptomer på lavt stoffskifte, og jeg opplevde at kroppen min ikke tålte det samme som før, at jeg var mye mer sliten og nedfor.

Etter fire år i «forfall» kom jeg endelig over noen som skulle hjelpe meg til å legge om livsstilen. En transformasjon som også har gjort det lettere for meg å leve med lavt stoffskifte, hypothyreose. Og i dag kan jeg faktisk dra på skitur så lenge jeg lever etter min nye livsstil med sunnhet og kjærlighet til meg selv og kroppen min.

Dersom DU er en av dem som sliter med lavt stoffskifte eller opplever energimangel av andre grunner, har jeg gode verktøy som kan gjøre hverdagen lettere for DEG. Og kanskje neste vinter er det DU som leder an i skiløypa?

Ved å bli kjent med meg og ta del i coaching, 1-1 eller i gruppe, supplert med veiledning kan du oppleve en transformasjon slik jeg selv har gjort.

* Du blir ekspert på din egen kropp, dine behov og dine muligheter, men også dine grenser

* Du lærer deg verdien av og hvordan du kan sette av tid til deg selv og til daglig egenpleie

* Du vil oppleve hvordan blant annet daglig meditasjon og fysisk aktivitet har positiv innvirkning på deg og din helse, psykisk og fysisk

* Du vil få større innsikt i hvorfor og hvordan du kan ta vare på deg selv og gi deg selv omsorg

 

Nøl ikke med å ta kontakt!

Jeg har vært der selv og vil gjøre alt jeg kan for at DU skal få det bedre i ditt liv!

Og husk at når DU har det bra, blir andre glà! =)

En glad og fornøyd Ella på tur med mamma, foto: Kaja Wibe Fiksdal

 

 


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.