En inspirert inspirator!!

VIP Gruppe hos KLEM Musikk og Helse, Foto: KWF

VIP Gruppe hos KLEM Musikk og Helse, Foto: KWF

«VIP-Gruppe for deg med lavt stoffskifte», et 5 ukers forløp, er godt i gang og jeg føler meg så takknemlig og privilegert som får arbeide med mennesker på denne måten!

Målet mitt og målet for KLEM Musikk og Helse er å inspirere andre til endring og vekst, og så opplever jeg at det jeg ønsker å sende ut kommer tilbake til meg! Jeg er så inspirert og full av energi etter kurskveld to med «mine» herlige «hypo-damer»! Det er mitt største ønske at de også opplever det samme.

Til nå har vi blant annet kartlagt ønsker og drømmer for forløpet (og for livet!), vi har fått kontakt med kroppen og møtt det indre barnet i meditasjoner inspirert av Ninka-Bernadette Mauritson. Vi har snakket om ulike oppfatninger av hva som gir energi og krever energi, og lært energistyring inspirert av energicoach Gitte Koldtoft. Og vi har hentet energi og pleiet oss selv, kropp, sinn og sjel med øvelser fra Audun Myskjas enhetsterapi.

Flotte mennesker står bak mye av det jeg formidler videre, og ønsker å inspirere andre med. Og det er virkelig flotte mennesker som viser tillit, deler og tar imot.

Takk!

Kaja<3

 

Det er stengt for kommentarer.