Blir du med på innkjøps-stopp?

I dag, på årets første dag fikk jeg en trang til å rydde og kaste bort det som er overflødig i huset. Det er godt med utrensing i hus og hjem med jevne mellomrom, og med et nytt år og en «ny start» passer det godt med utrensing og opprydning.

Klesskapene har jeg nylig ryddet i, og samlet det jeg og min datter ikke trenger til organisasjonen Solstråler, www.solstråler.no, som driver barnehjem i India.  Likevel synes jeg det er trangt i skapet mitt. Ikke fordi jeg har lite skap, men fordi jeg fremdeles har mye klær.

Når jeg tenker meg om kommer jeg ikke på noen spesiell plagg jeg trenger med det første. Så hvorfor ikke bare innføre innkjøpsstopp på klær i 2013??
Det kunne være et spennede eksperiment. Miljøvennlig og økonimosk er det også!

Datteren min Ella på 8 år, synes det var lenge med et helt år, men ville bli med dersom det var et halvt år. Så nå har vi innført innkjøpsstopp på klær frem til sommeren!! Jeg vil ha ett unntak, og det er dersom Ella trenger noe ekstra turklær til skolen. Herved er det publisert, så det kan ikke trekkes tilbake!

Dersom vi trenger forandring kan vi heller arrangere kles-byttedag med venner og kjente, eller sy om på det vi har.

Tror du det vil gå?
Og ville det være noe for deg og din familie?

Jeg skal oppdatere dere med jevne mellomrom, så får dere se hvordan det går.

Dersom flere hiver seg med ønsker jeg dere lykke til!!

Kaja<3

Det er stengt for kommentarer.